14 Dagen Facebook Ads Proefperiode

Wij bouwen je Facebook™ advertentiecampagnes en zorgen voor leads voor jouw bedrijf – GEEN lange contracten of verplichtingen!
Probeer ons 14 dagen uit!

Ben je een ondernemer en wil je meer zichtbaarheid en klanten voor jouw bedrijf? Facebook Ads en Salesfunnels kunnen dan een mooie uitkomst zijn. Als ondernemer heb je vermoedelijk  geen tijd om campagnes te beheren en continu op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen? Wellicht heb je ook al eerder samengewerkt met marketingbureau’s die hun beloftes niet na kwamen?

Ben je op zoek naar:

👉 Een marketing partner die het gehele Facebook™ ads proces uit handen neemt en je voorziet van strategische inzichten sturing om je omzetdoelen te behalen…

👉 Consistente leads en sales

👉 Een methode om je bedrijf naar de next level te tillen?

Wij zijn een full-service marketingbureau gespecialiseerd Facebook Ads en Salesfunnels. We werken voornamelijk voor lokale dienstverlenende MKB bedrijven. Wij leveren en beheren de juiste oplossing om je bedrijf op te schalen en te laten groeien.

We werken alleen met bedrijven waar we een klik mee hebben en waar we de juiste resultaten voor kunnen behalen. Om deze reden bieden we een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om te bepalen of we ook jou kunnen helpen bij het opzetten van Facebook Ads en Salesfunnels.

Direct je gratis adviesgesprek inplannen

Ons unieke proces, mochten we een samenwerking opzetten, verloopt als volgt:

🔥 Gratis Facebook account en funnel analyse – om te bepalen of je huidige funnels en campagnes in orde zijn en erachter te komen waar de knelpunten liggen en wat er nodig zal zijn om te optimaliseren.

🔥 Overzicht van werkzaamheden – waarin we alle deliverables en projectplanning in lijn met je doelstellingen opzetten.

🔥 Rapid Fire Testing – een unieke testmethode waarin we doelgroepen, invalshoeken en advertenties valideren om zo de juiste ingrediënten voor de campagne te identificeren.

🔥 Funnel KPI’s – Beheer en optimalisatie van campagnes om deze binnen KPI (Key Performance Indicators) te laten lopen.

🔥 Hypothese testen – Zodra de campagne binnen KPI loopt, blijven we optimaliseren om de kosten per lead of klant nog verder te verlagen middels ‘hypothese testen’.

Het hele proces omvat het beheer en de strategische richting van alle campagnes, retargeting, marketing automation en teksten / afbeeldingen.

We zijn een goede match als:

  • Je een bedrijf hebt.
  • Je jouw producten of diensten momenteel al verkoopt (d.w.z. er is omzet aanwezig).
  • Je meer zichtbaarheid en sales wilt voor jouw bedrijf en bereid bent te investeren in advertenties.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een proefperiode van 14 dagen en of wij de juiste partners zijn om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen? Boek dan vandaag nog een gratis adviesgesprek.

Let op: Het betreft een betaalde 14-daagse proefperiode die alleen beschikbaar voor bedrijven die ervoor in aanmerking komen. De eerste stap om te bepalen of wij goed bij je passen, is om vandaag nog een gratis adviesgesprek aan te vragen!

Direct je gratis adviesgesprek inplannen

Ons bewezen en systematische proces werkt (bijna) altijd.

Rapid Fire Testing

Een unieke testmethode waarin we doelgroepen, invalshoeken en de creatieve vorm valideren om zo de juiste ingrediënten voor de campagne te identificeren

Funnel KPI

Beheer en optimalisatie van campagnes om deze binnen KPI’s te laten lopen

Hypothese testen

Zodra er een basislijn is vastgesteld, blijven we optimaliseren om de kosten per lead of klant nog verder te verlagen via hypothese testen

Wij helpen ondernemers om klanten aan te trekken via Facebook™ Ads

Je weet dat adverteren op Facebook™ de sleutel is om je bedrijf te automatiseren en te laten groeien, maar eerlijk gezegd – je hebt GEEN IDEE hoe je het in moet zetten.

Als je ooit hebt geadverteerd op Facebook™, zul je precies begrijpen dat het een stuk ingewikkelder is dan het lijkt – en dat het al snel duizenden euro’s kost wanneer je het verkeerd doet.

Wij laten ondernemers focussen op hun core-business door het gehele proces uit handen te nemen. We stellen je targeting vast, stellen je advertentiemateriaal samen en controleren en testen alles totdat we de resultaten behalen die je zoekt!

Omdat we dit al tientallen keren gedaan hebben, met allerlei verschillende bedrijven, zijn we zo overtuigd van onze diensten dat we een van de ENIGE marketingbureau’s zijn die een proefperiode van 14 dagen aanbieden.

Let op: als je geen functionerende sales funnel hebt, zullen wij een offerte opstellen voor het ontwikkelen hiervan. Je moet ook bereid zijn te investeren in advertentie-uitgaven!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Direct je gratis adviesgesprek inplannen