14 Dagen Facebook Ads Proefperiode

Wij bouwen je Facebook™ advertentiecampagnes en zorgen voor leads voor jouw bedrijf – GEEN lange contracten of verplichtingen!
Probeer ons uit gedurende een 14 daagse betaalde proefperiode!

14 Dagen Facebook Ads Proefperiode

Wij bouwen je Facebook™ advertentiecampagnes en zorgen voor leads voor jouw bedrijf – GEEN lange contracten of verplichtingen!
Probeer ons uit gedurende een 14 daagse betaalde proefperiode!

Direct je gratis adviesgesprek inplannen

Ben je een ondernemer op zoek naar een manier om je bedrijf online te laten groeien maar weet je niet hoe je Facebook Ads en online funnels in kunt zetten? Wellicht heb je geen tijd om campagnes te beheren en continu op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen? Of wellicht heb je eerder samengewerkt met marketingbureau’s die hun beloftes niet na kwamen?

Ben je op zoek naar:

 • Een marketing partner die het gehele Facebook™ ads proces uit handen neemt en je voorziet van strategische inzichten sturing om je omzetdoelen te behalen…
 • Consistente leads en sales
 • Een methode om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij zijn een full-service marketingbureau dat zich specialiseert in het helpen laten groeien van bedrijven middels Facebook Ads en Marketing Funnels. Dit doen wij voornamelijk voor lokale dienstverlenende bedrijven. Wij leveren en beheren de juiste oplossing om je bedrijf op te schalen en te laten groeien.

We werken alleen met bedrijven waar we een klik mee hebben en waarvan we denken dat we de juiste resultaten voor ze kunnen behalen. Om deze reden bieden we een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om te bepalen of we je kunnen helpen bij het laten groeien van je bedrijf.

Direct je gratis adviesgesprek inplannen

Ons unieke proces, mochten we een samenwerking opzetten, verloopt als volgt:

 • Gratis Facebook account en funnel analyse: om te bepalen of je huidige funnels en campagnes in orde zijn en erachter te komen waar de knelpunten liggen en wat er nodig zal zijn om te schalen en optimaliseren.
 • Overzicht van werkzaamheden – waarin we alle deliverables en planning opzetten en ervoor zorgen dat dit in overeenstemming is met je doelstellingen.
 • Rapid Fire Testing – een unieke testmethode waarin we doelgroepen, invalshoeken en de creatieve vorm valideren om zo de juiste ingrediënten voor de campagne te identificeren.
 • Funnel Basislijn – Beheer en optimalisatie van campagnes om een basisdoel te bereiken.
 • Hypothese testen – Zodra er een basislijn is vastgesteld, blijven we optimaliseren om de kosten per lead of klant nog verder te verlagen via ‘hypothese testen’.

Het hele proces omvat het beheer en de strategische richting van alle campagnes, retargeting, marketing automation en teksten / afbeeldingen.

We zijn een goede match als:

 • Je een bedrijf hebt.
 • Je jouw producten of diensten eerder verkocht hebt (dwz: uw aanbod is gevalideerd in de markt).
 • Je klaar bent om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en bereid bent te investeren in advertentie-uitgaven.

Als je wilt weten of je in aanmerking komt voor een proefperiode van 14 dagen en erachter wilt komen of wij de juiste partners zijn om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen, boek dan vandaag nog een gratis adviesgesprek.

Let op: Het betreft een betaalde 14-daagse proefperiode en de proefperiode is alleen beschikbaar voor bedrijven die ervoor in aanmerking komen. De eerste stap om te bepalen of wij goed bij je passen, is om vandaag nog een gratis adviesgesprek aan te vragen!

Direct je gratis adviesgesprek inplannen

Ons bewezen en systematische proces werkt altijd.

Rapid Fire Testing

Een unieke testmethode waarin we doelgroepen, invalshoeken en de creatieve vorm valideren om zo de juiste ingrediënten voor de campagne te identificeren

Funnel Basislijn

Beheer en optimalisatie van campagnes om een basisdoel te bereiken

Hypothese testen

Zodra er een basislijn is vastgesteld, blijven we optimaliseren om de kosten per lead of klant nog verder te verlagen via hypothese testen

Wij helpen ondernemers om klanten aan te trekken via Facebook™ Ads

Je weet dat adverteren op Facebook™ de sleutel is om je bedrijf te automatiseren en te laten groeien, maar eerlijk gezegd – je hebt GEEN IDEE hoe je het in moet zetten.

Als je ooit hebt geadverteerd op Facebook™, zul je precies begrijpen dat het een stuk ingewikkelder is dan het lijkt – en dat het al snel duizenden euro’s kost wanneer je het verkeerd doet.

Wij laten ondernemers focussen op hun core-business door het gehele proces uit handen te nemen. We stellen je targeting vast, stellen je advertentiemateriaal samen en controleren en testen alles totdat we de resultaten behalen die je zoekt!

Omdat we dit al tientallen keren gedaan hebben, met allerlei verschillende bedrijven, zijn we zo overtuigd van onze diensten dat we een van de ENIGE marketingbureau’s zijn die een proefperiode van 14 dagen aanbieden.

Let op: als je geen functionerende sales funnel hebt, zullen wij een offerte opstellen voor het ontwikkelen hiervan. Je moet ook bereid zijn te investeren in advertentie-uitgaven!

Klaar om met ons te werken?

Direct je gratis adviesgesprek inplannen