Waar het allemaal begon

Tijdens mijn studie Communicatie and Multimedia Design ontdekte ik mijn passie voor online marketing. Tot in de late uurtjes volgde ik verschillende marketing cursussen. Dit leidde uiteindelijk tot het oprichten van mijn eigen marketingbureau – Tivano Multimedia.

” De kracht van Tivano zit hem in de ambitie voor groei. Zowel persoonlijk, als ook voor onze klanten. De experts waar wij mee werken delen deze ambitie. “

– Tim van Oost

Met Tivano Multimedia, is het mijn doel om een hecht team van experts op te bouwen met een enorme drive voor groei – zowel persoonlijk als voor onze klanten. We willen doen wat anderen niet doen, zodat we kunnen bereiken wat anderen niet kunnen bereiken.

We zijn trots op het feit dat we geen ‘JA’ bureau zijn. In plaats daarvan zijn we een eerlijke marketingpartner voor onze klanten. We geven dan ook eerlijke feedback (ook wanneer het niet positief is) en gaan op zoek naar de beste groeistrategie voor jouw bedrijf.

Wij geloven dat deze authentieke aanpak ons in staat stelt goede relaties met onze klanten. Want laten we eerlijk zijn. Wanneer onze klanten groeien, groeien wij met ze mee!