104

tevreden klanten

2500+

afgeronde projecten

100%

betrouwbaar

7

jaar ervaring

Tim heeft voor mijn kantoor de website en huisstijl gemaakt. Voorafgaand aan zijn werkzaamheden zaten we samen om mijn wensen te bespreken. Daarbij kwam Tim snel tot de kern, begreep hij feilloos wat mijn wensen waren en gaf hij op constructieve wijze verbeterpunten aan.

Ook het proces dat volgde heeft mij niet teleurgesteld. Tim werkt snel, communiceert op duidelijke wijze en houdt zich aan afgesproken deadlines. Daarnaast was hij ontvankelijk voor opmerkingen mijnerzijds.

Het eindresultaat voldeed volledig aan mijn verwachtingen en de samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

Bedankt voor al je inzet Tim!
Vandaag een heel motiverend en intensief gesprek gehad met Tim.

Ik werd alleen in dit gesprek al overladen met tips en adviezen die makkelijk toepasbaar zijn om je bedrijf naar een hoger level te tillen.

Tim weet waar hij het over heeft. Hij denkt mee en is bereid in je te investeren. Dat geeft een goed gevoel.

Bedankt Tim!
WhatsUp? Via whatsapp een video gesprek gehad met Tim, nadat hij mij op LinkedIn had gevonden. Over mijn website(s), logo en social media gehad. Ik ben blij verrast door Tim. Hij vindt het duidelijk leuk wat hij doet, wil ons een-pitters met grote sociale harten echt helpen en dat kan hij! Mijn vertrouwen heeft hij gewonnen, gewoon door zichzelf te zijn; hij luistert echt goed, is betrokken, creatief en respectvol, ook naar zichzelf toe. Vol zelfvertrouwen (en terecht, hij heeft duidelijk een vak geleerd en weet dat toe te passen) en met plezier wist hij mij te leiden naar de kern van mijn zaak en duidelijk te verwoorden wat hij nu verder voor mij kan betekenen. Kortom, een eerlijke, leuke vakman!
Tim is een jongen met veel know how op zijn vakgebied! Zeker aanbevelenswaardig!
Verdient 5 sterren
Tim heeft een nieuwe huisstijl en website voor ons bedrijf gemaakt. Dit heeft hij perfect kunnen vertalen naar een goed eindproduct! En ik ben erg blij met de service en nazorg die ik krijg!
Hallo, mein Name ist Tom und ich bin Fotograf aus der Schweiz. Tivano Multimedia hat mir mein neues Firmenlogo erstellt. Von Anfang an war ich an seiner Arbeit begeistert und hat alle meine Wünsche bis zum Schluss perfekt umgesetzt! Vielen lieben Dank für die sehr tolle Arbeit!! Take Care, Tom :-)
Tivano voelt precies aan wat je wilt. Zeer tevreden over mijn ontworpen logo. En veel positieve reacties op ons logo.
Zeker aan te raden.
Met veel plezier kijken wij terug op een leuke en goede samenwerking met Tivano. Tivano heeft voor ons de foto's en films verzorgd van onze bruiloft met als hoofddoel om een mooi filmpje te maken dat een goed beeld geeft van onze dag.

De creativiteit en het begrip waarmee wordt gewerkt hebben wij als zeer positief en persoonlijk ervaren. Met creativiteit bedoelen wij de bruikbare ideeën die tijdens de voorbereidingsfase naar voren zijn gebracht, en met begrip wordt het vermogen bedoeld om onze wensen te begrijpen en om te zetten naar resultaten. Met veel passie, inzet en goede communicatie heeft Tivano deze job aangepakt, en de resultaten mogen er zijn.

Samenvattend hebben wij Tivano ervaren als een mooi bedrijf.

Groetjes Christian Tullemans & Melinda Tullemans - Ravlic
Uitstekende service, er word meegedacht en initiatief genomen. Ben zeer te spreken over de geleverde diensten. Aanrader voor iedereen. Vr. groet restaurant Sluiszicht maasbracht
Ik ben zeer tevreden over Tivano Multimedia. Tivano heeft voor Paulien Linssen Mode de nieuwe website ontworpen. Het vertalen van onze wensen naar een "praktische" site is erg goed gelukt. Ook het ontwerpen van direct mailings kun je aan Tivano over laten.
Prima bedrijf waar flexibiliteit en kwaliteit de basis zijn voor een goed eindresultaat!
Zeer tevreden over Tivano MM. Men kan uitstekend de wensen van de klant vertalen in een pakkend ontwerp. De eerste kennismaking met Tivano MM bestond uit de pakkende vertaling van de wens om een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor Ozzle's Family en Ozzle's Dogfood. Waar andere ontwerpers er niet in slaagden om mijn wensen naar een ontwerp tot volle tevredenheid te vertalen lukte Tim van Oost dat vrijwel in een keer! Inmiddels heeft hij folders, bedrijfswagen, bedrijfskleding etc. voor ons ontworpen. Steeds met dezelfde kwaliteit en kennis van zaken. Zeer tevreden dus en hoop nog lang met Tivano MM te mogen samenwerken!