Creativiteit met

een doel.

Tivano is het bureau voor visuele communicatie. Door goed denken te combineren met creativiteit en technologie zijn wij in staat om merken sterk te maken.

Waar wij je mee kunnen helpen

Huisstijl

De visuele identiteit is bepalend voor het imago van een merk. Een goede huisstijl laat zien waar het merk voor staat en zorgt ervoor dat jouw merk opvalt en herkenbaar is. Bij Tivano werken we graag jouw huisstijl uit.

Print

Met fysieke producten komt jouw merk betrouwbaarder over. Drukwerk heeft daarnaast veel impact omdat het tastbaar is. Het achter kunnen laten van een mooi visitekaartje of brochure versterkt een contactmoment.

Online

Hoe uniek, duurzaam of innovatief jouw merk ook is. Je website bepaalt steeds meer hoe de buitenwereld je waarneemt. Wanneer de website dus niet in lijn is met het merk zal dit resulteren in verwarring bij (potentiële) klanten.

Marketing & communicatie

Hoe goed jouw product of dienst ook is, als niemand er van op de hoogte is kunnen er ook geen klanten komen. Door jouw merk op een juiste manier in de markt te zetten groeit het marktaandeel.

Mogen we jouw merk ook sterk maken?

Neem contact op

Zullen we het eens over jouw merk hebben?

Neem contact op