KlantNatuurhistorisch Museum MaastrichtDienstenBrandingJaar2017Websitebroeders-orthopedie.nl

Een leerzame tentoonstelling voor het hele gezin in het Natuurhistorisch Museum Maastricht met een uitgebreide collectie opgezette dieren, grote dierenfoto's met bijbehorende weetjes, een schimmentheater en nachtopnames van een dassenfamilie.

Project info

Natuurhistorisch Museum Maastricht klopte bij ons aan met de vraag of wij de promotiemiddelen voor hun nieuwe tentoonstelling ‘Het Duistere Dierenrijk’ wilden ontwerpen. De naam verklapt het al, Het Duistere Dierenrijk gaat over nachtdieren in het wild. We hoefden niet lang na te denken, ‘natuurlijk!’ was het antwoord. En na een korte brainstormsessie gingen we aan de slag.

Om het promotiemateriaal aan te laten sluiten bij de belevenis van de doelgroep (kinderen van 8-12 jaar) hebben we onszelf in hun schoenen geplaatst. Waar denken ze aan als we het hebben over ‘nachtdieren’? Uiteindelijk leidde dit tot het idee om het drukwerk te voorzien van glow in the dark inkt om zo oplichtende ogen te creĆ«ren.

Foto van Eighty8things

" We zijn ontzettend blij met het resultaat. Tivano heeft alles tot in de puntjes verzorgd en met name de glow in the dark bedrukking was erg gaaf om te zien. De posters gingen als zoete broodjes over de toonbank! "

Miriam Mordang
Projectmedewerker tentoonstellingen, activiteiten en educatie Team Programma en Innovatie

Waar kunnen we jou mee helpen?

We helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Privacy Preference Center